perjantai 13. toukokuuta 2016

#2 Herra teletappi

Moikka jälleen! Tänään kerron ratsastustunnistani. Sain onneksi kuvaajan mukaan tallille, kiitos Evelle ja Pepille!!Menin tuntini Helios nimisellä ponilla. Helios on minulle vanha tuttu ja olen mennyt sillä monet monet muutkin kerrat.

Aloitimme tunnin pohkeenväistöillä yhden pitkänsivun aikana. Asetus vasempaan ja vasenta pohjetta. Muilla sivuilla ravia.

Teimme sitä ensiksi molemmissa suunnissa.


Siinäsitten vaan ravailtiin eikä tehty mitään ihmeellistä, poni alkoi possuilemaan porttikulmassa ja keskityin siellä lähinnä vain siihen, että poni kuuntelisi pohkeita ja apuja, eikä keskittyisi muuhun kentän ulkopuolella... Muutaman kerran se siitä lähtikin vähän ryöstämään, mutta ei pahasti..


Tuijottelee kovasti kulmaan...
Loppuapäin alettiin ottamaan laukkoja taas samalla pitkällä sivulla, millä tehtiin pohkeenväistöjä. Lyhyet sivut ravia, kulmasta laukka ja "tienpuoleinen" sivu laukkaa ja "kartanonpuoleinen" sivu käyntiä. Ensimmäisellä laukannostolla tuli pieni pukki, mutta muut meni ihan hyvin.Sitten alettiin tehdä laukkoja toiseensuuntaan ja siinä vasta tulikin vaikeuksia pelottavan kulman kanssa...! Poni säikkyi miltei kokoajan ja päätti lähteä aika ripeästi karkuun!! Kunnon pukki ja lensin kaulalle, mutta nostin itseni heti takaisin satulaan. En tippunut!! Kovat kehut sain opettajalta ja katsojilta kun pysyin kyydissä siinä hirmupukissa! :D (lisään kuvan suraavassa postauksessa!!) Muutama kerta mentiin sitten ilman laukkaa ja rauhottelin ponia. Eise sitten sen jälkeen enään lähtenyt mihinkään ja lopputunti meni hyvin.


Huomatkaa kieli :3 <3Kiitos, kun luit postauksen!! Kiitos vielä kuvaajille <3


-IidaEi kommentteja:

Lähetä kommentti